fbpx

Dekens wassen

Schoon en fris dankzij Heeja!

Sinds kort hebben wij onze eigen professionele Miele wasmachine, speciaal voor het wassen van uw paardendekens en dekjes. De wasmachine is voorzien van een speciaal doseersysteem waarmee geregeld kan worden hoeveel en welk wasmiddel er gebruikt wordt voor uw dekens. Op deze manier streven wij ernaar een optimaal resultaat te behalen. Uw deken laten wassen? Neem dan contact met ons op.

Wij maken gebruik van de wasmiddelen van het bedrijf Dr. Weigert. Dr. Weigert is marktleider van Europa in de professionele was industrie voor wasserettes en stomerijen en heeft jarenlange ervaring met het waterdicht maken van paardendekens. Zelfs zo goed dat er geen concurrentie is met dit middel.

Reparaties

Naast het wassen kunt u ook bij ons terecht voor reparaties (voor een nette prijs), deze worden vakkundig voor u gedaan onder eigen beheer. Heeft u een scheur in de singel, een gesp die kapot is of een winkelhaak in de deken dan kunt u deze bij ons laten maken. Kosten van reparaties zijn afhankelijk van het soort reparatie. Uw deken laten repareren? Neem dan contact met ons op.

Wij denken aan het milieu, daarom worden dekens niet in een plastic zak afgeleverd

Prijslijst

Regen- en winterdekens

Toeslag extra vuile deken

Vliegendekens

Zweetdekens

Katoenen zomerdekens

Zadeldekjes

Westerndekjes

Extra waterdicht maken

Transportbeschermers

Peesbeschermers

Hondenmanden

€ 12,50

€ 5,00

€ 10,00

€ 10,00

€ 10,00

€ 4,50

€ 12,50

€ 7,50

€ 10,00

€ 3,50 set

€ 15,00

Vragen of meer weten? Bel 0577 - 461 435 of mail naar trailers@heeja.nl

× Chat