fbpx
Specialist in paardentrailers

Heeja Trailers

Dé specialist in trailers

Wij zijn hét adres voor het keuren, onderhouden en repareren van uw trailer. Daarnaast kunt u bij ons een trailer huren en/of uw oude trailer verkopen. Wilt u ergens anders een trailer aanschaffen, dan kunnen wij deze voor u onafhankelijk keuren.

De winkel is verhuisd!

Heeja Ruitersport is verhuisd naar AVO Dier & Ruiter

Deze site is enkel nog voor Heeja Trailers

Nieuws &
aanbiedingen

Bij Heeja Ruitersport staan we niet stil! We zijn continu op zoek naar nieuwe merken, producten en innovaties. Daarnaast presenteren we telkens nieuwe, interessante aanbiedingen.

Bekijk alle acties

Nieuwsbrief
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws en onze aanbiedingen? Schrijf u direct in voor de nieuwsbrief en mis niets meer!

Inschrijven

Kwaliteitsproducten
Voor uw paard

 • Nieuwe trailers
  en occasions

  Wij zijn dealer van met trailermerk Sirius. De trailers van Sirius zijn revolutionair in ruimte, design, gebruiksgemak en veiligheid. Het is de transport oplossing voor uw paard.

  Naast nieuwe trailers verkopen wij ook occasions. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat alle occasions eerst door ons zijn gekeurd.

 • Onderhoud

  Elke trailer heeft onderhoud nodig, niet alleen voor de levensduur van de trailer, maar ook voor de veiligheid van uw paard of pony. Bij ons heeft u de keuze uit twee verschillende soorten onderhoud. Een kleine of een grote onderhoudsbeurt.

  Lees hier wat dit precies inhoudt.

 • Verhuur

  Wilt u graag een trailer huren? Geen probleem! Wij verhuren u de nieuwste generatie Sirius Trailers. Hier kunt u met een gerust hart uw paard/pony in vervoeren. Wij beschikken over de nieuwste generatie 1,5 paards en een 2 paards Sirius trailers.

  Precies weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ook uw partner voor:
keuring en aankoopkeuring

Het kopen van een trailer, is altijd een grote uitgavenpost en een investering waar u lang van wilt genieten. Zeker weten dat u de juiste trailer aanschaft? Wij helpen u graag bij een onafhankelijke keuring van uw trailer.

Wij controleren de trailer op eventuele gebreken. Zo weet u zeker dat u een goede aankoop gaat doen.

Plan een trailerkeuring

Vragen of meer weten? Bel 0577 - 461 435 of mail naar info@heeja.nl

× Live chat