fbpx

Retourneren

Retourneren

Algemeen
Aankopen kunnen geruild of retour gezonden worden als deze niet aan de wensen van de klant voldoen. Heeja hanteert een retourtermijn van 14 dagen. Voorwaarde is dat de klant het aankoopbewijs kan overleggen en de artikelen onbeschadigd en niet gebruikt of gedragen zijn. De artikelen dienen voorzien te zijn van alle originele labels en verpakt in de originele verpakking. Artikelen kunnen niet geruild worden als dit uitdrukkelijk op de website is vermeld.

Artikelen die in opdracht en naar specificatie van de klant zijn vervaardigd kunnen in geen geval geruild of geretourneerd worden.

Voor online aankopen geldt dat retourneren alleen mogelijk is met een volledig ingevuld retourformulier. De klant heeft dit ontvangen bij de bestelling.

Heeja heeft het recht een geretourneerd artikel te weigeren of om dit naar de klant terug te sturen als het artikel gebruikt , gedragen of gewassen lijkt, niet is voorzien van de originele labels, of schade dan wel een reparatie vertoont die is veroorzaakt door de klant, of als de klant zich niet heeft gehouden aan de instructies voor het gebruiken dan wel retourneren van het artikel, zoals die zijn gegeven door Heeja.

Artikelen die na de genoemde 14-daagse periode worden teruggestuurd naar Heeja, worden niet vergoed.

Afwijkingen
Heeja besteedt veel aandacht aan een goede presentatie van artikelen op de website. Heeja kan niet garanderen dat de kleuren van de artikelen precies hetzelfde zijn als de kleuren die op het computerscherm van de klant te zien zijn. Dit kan onder meer worden veroorzaakt door de beeldscherminstellingen op de computer van de klant. Tevens kunnen kleuren afwijken door kleurmethodieken die kleine afwijkingen kunnen veroorzaken. Bijvoorbeeld bij leer of kleuring van wol, katoen of hennep.

Foutieve aflevering
Indien Heeja een artikel aflevert dat niet overeenstemt met het artikel dat besteld is, of als het artikel beschadigd is of gebreken vertoont, dient de klant dit zo snel mogelijk per e-mail aan Heeja te laten weten. Heeja zal zich inspannen de fout te herstellen of de aankoopprijs plus eventuele afleverkosten te vergoeden. Dit laatste onder dezelfde voorwaarden als retourzendingen of klachten. Kosten van retourzending worden door Heeja vergoed. Het helpt de spoedige afhandeling als een foto van beschadiging of gebrek wordt meegestuurd.

Retourneren via post
Online aankopen kunnen alleen geretourneerd worden met een ingevuld retourformulier. De klant verpakt de retour te zenden artikelen bij voorkeur in de originele verzenddoos.

Retouradres: Heeja, Koningsweg 27, 3886 KC Garderen.

Na ontvangst inspecteert Heeja alle retour gezonden artikelen. Heeja is gerechtigd artikelen te weigeren en terug te sturen, wanneer deze gedragen of gebruikt lijken te zijn, beschadigd, of waarvan de originele labels zijn verwijderd. Zodra Heeja de retouren heeft verwerkt en aan alle voorwaarden voor ruilen en retourneren is voldaan, wordt het factuurbedrag onder aftrek van de verzendkosten, binnen 14 dagen teruggestort op de rekening van de klant.

Ruilen of retourneren in de winkel
Het is mogelijk aankopen te ruilen of retourneren in de winkel. Bij retourneren van online aankopen ontvangt de klant een retourbewijs van de Heeja winkel. Als voldaan is aan alle voorwaarden voor ruilen en retourneren wordt het factuurbedrag onder aftrek van de verzendkosten in contanten terugbetaald.

Verzending retourneren
Heeja is niet verantwoordelijk voor problemen die zich voordoen tijdens het retour zenden van artikelen. Bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend): goederen die beschadigd raken tijdens verzending of verkeerd bezorgd worden. Heeja adviseert daarom een verzender te gebruiken die de waarde van de retour gezonden artikelen verzekert en de klant een bewijs van verzending geeft.

Kosten retourzending
De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Vragen
Heeft u vragen over het Retourbeleid van Heeja?
 Neem dan contact op met Heeja door middel van het contactformulier of stuur een e-mail te sturen naar info@heeja.nl.

Vragen of meer weten? Bel 0577 - 461 435 of mail naar info@heeja.nl

× Live chat