fbpx

Garantie en reparatie

Heeja zal zich tot het uiterste inspannen klachten over producten in redelijkheid en binnen afzienbare tijd op te lossen.

Garantie

Als uw trailer een grote onderhoudsbeurt heeft gehad bij Heeja Trailers dan heeft u recht op 1 jaar garantie. Deze garantie is enkel geldig voor de door Heeja gecontroleerde onderdelen van uw trailer. Beschadigingen of slijtage aan de chassis of behuizing van uw trailer vallen niet binnen de garantie als ook niet de onderdelen aan de binnenkant van de trailer aangezien deze in contact komen met het vervoerde. Ook de verlichting valt enkel onder de garantie als er aangetoond kan worden dat de beschadiging niet door verkeerd gebruik is ontstaan.

Fabrieksgarantie

De fabrikant, groothandel of importeur geeft vaak zogenaamde fabrieksgarantie. De termijn van een fabrieksgarantie kan per fabrikant verschillen (meestal een of twee jaar, soms zelfs levenslang).Hierbij garandeert de fabrikant of importeur dat het gekochte product de opgegeven termijn naar behoren zal functioneren. Mocht dit niet het geval zijn, dan volgt kosteloos herstel.

Reparatie na de garantie

Wanneer de klant wil dat Heeja (een deel van) de reparatiekosten betaalt, dan moet de klant kunnen aantonen dat er sprake is van het vroegtijdig optreden van het gebrek. De klant dient aan te tonen dat het gebrek te wijten is aan het product, dat het product normaal gebruikt is en de klant het gebrek nog niet hoefde te verwachten.

Defecten veroorzaakt door onheil van buitenaf, normale slijtage of achterstallig onderhoud leiden nooit tot non-conformiteit.

Vragen of meer weten? Bel 0577 - 461 435 of mail naar trailers@heeja.nl

× Chat